Esquí de muntanya

L’Esquí de Muntanya és una apassionant disciplina que ens permetrà accedir a la alta muntanya hivernal i recórrer paisatges de gran bellesa.
Pujar tranquil·lament pels nostres propis medis, travessar valls, coronar cims, pujar  i baixar per les seves vessants… Tot això envoltats de l’entorn únic que ens ofereix el Pirineu.

Les condicions del medi i la neu, marcaran els nostres objectius. Així doncs, adaptarem les sortides buscant la manera de gaudir d’un bon descens amb les millors condicions.

Oferta d'activitats d'esquí de muntanya

ESTEM PREPARANT LES ACTIVITATS...

Activitats per a diferents nivells - iniciació i perfeccionament

Formació de Seguretat en Terreny d’Allaus (STA1) – ACNA

Indicat pels amants de la muntanya en general, però especialment per a les persones esquiadores que vulguin trencar la barrera de l’àmbit de pistes i atrevir-se a sortir de les estacions d’esquí. Si encara no ho heu provat, ho podeu fer ara de la mà d’un Guia que vetllarà per la vostra seguretat i per a que l’activitat sigui el màxim de satisfactòria.

Si heu visitat el Parc Nacional d’Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici durant l’estiu… podeu imaginar-vos (o no) quina meravella és quan es troba “vestit de blanc”…

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Scroll to Top