Descens de Barrancs

El Descens de Barrancs ens permetrà endinsar-nos-hi i quedar meravellats per la bellesa dels seus paisatges. També ens permetrà gaudir de racons que potser ja coneixem però des d’un altre punt de vista diferent. Descens de barrancs o barranquisme… és el mateix.

Les aigües de torrents i rius de les muntanyes han excavat sinuosos i profunds engorjats en la roca que estan esperant que els descobriu.

Oferta d'activitats de barrancs

Guiatges, formació i activitats per a tots els nivells

Descobrir el medi en família, parella o amics… Totes les opcions son bones!!

Si el què busqueu son emocions i adrenalina, amb el descens de barrancs també la trobarem en els ràpelstobogans i salts que ens ofereixen els diferents recorreguts que us proposem. Ho farem de la mà de guies experimentats que vetllaran per la seguretat de l’activitat en tot moment.

Cada barranc té una dificultat pròpia que varia en funció del seu recorregut, la seva verticalitat, el seu cabal normal i el compromís. Aquesta dificultat també és variable en funció de les condicions canviants del medi natural i la època de l’any.

Ens trobem ubicats al Pirineu de Lleida, al Pallars Sobirà, on tenim diferents recorreguts interessants tant per a iniciar-nos en família i/o amics com per posar-nos a prova els més atrevits. També procurem programar aquells barrancs “imprescindibles” del Pirineu i Pre-Pirineu fora de la comarca… ens queden més lluny però ens encanten!!

Nosaltres us ajudarem a escollir la millor opció en funció del grup i de les condicions del medi.

Aprenentatge, emocions i superació estan garantits !!

Comparteix:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Scroll to Top